Tragedie la Caransebeș, soldată cu trei morți! Viceprimarul, implicat în accident!

2783

Viceprimarul Municipiului Caransebeş a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Cei trei oameni aflaţi într-un autoturism au murit după ce şoferiţa acestuia a întors pe linie continuă, iar maşina a fost spulberată de un autoturism care circulă cu viteză din sens opus. În urma impactului deosebit de violent femeia de 30 de ani aflată la volan şi doi pasageri aflaţi în maşina ei, un bărbat şi o femeie, au murit pe loc.

La un moment dat şoferiţa autoturismului, o femeie de aproximativ 30 de ani, a vrut să întoarcă maşina, deşi era linie continuă. Inexplicabil, nu a văzut că din faţă venea cu viteză un alt vehicul.

Şoferul acestuia, viceprimarul Municipiului Caransebeș, Marius Isac, nu a mai putut evita impactul cu maşina care i-a apărut brusc în faţă şi a intrat din lateral în partea dreaptă, spate. Impactul a fost atât de violent că autoturismul în care se aflau trei oameni a fost spulberat de pe şosea, iar una dintre victime a fost aruncată din maşină.

La locul accidentului au ajuns pompierii de la descarcerare, trei ambulanţe şi o autospecială SMURD. Două dintre victime erau încarcerate şi au fost extrase de pompieri. Dar pentru cei trei oameni din autoturismul lovit nu s-a mai putut face nimic. Deşi impactul a fost extrem de violent, şoferul celeilalte maşini a scăpat nevătămat. Centura de siguranță i-a salvat viața. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii nu au reuşit să identifice decât una dintre victime, un bărbat de 58 de ani, din Drobeta Turnu-Severin. Celelalte două nu aveau acte.

Marius Isac se deplasa pe DN 6 la volanul unui autoturism aparținând Primăriei Caransebeș. Isac trebuie să ajungă la Craiova unde trebuia să participe la un curs pe teme ISU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.