SCM Politehnica a tras cortina: doar locul 6

75

Final de sezon și un loc 6 pentru SCM Politehnica Timișoara. Handbaliștii bănățeni au pierdut miercuri seara finala pentru poziția a 5-a în fața Odorheiului și odată cu acest joc au pus punct evoluțiilor oficiale.

Văzute printre pretendetele la podium prin prisma loturilor, HC Odorhei și Politehnica au ajuns își dispute doar finala pentru locul 5. ”Noi cu Timișoara trebuia să fim în finala pentru locul 3”, au mărturisit ardelenii prin vocea lui Goran Kuzmanoski. Câștig de cauză au avut harghitenii în această finală care în realitate nu avea nicio miză. Două victorii strânse și Odorheiul își conservă locul 5, la fel ca în stagiune precedentă în timp ce Poli a coborât trei locuri față de anul trecut și se oprește pe poziția a 6-a.

Golul târziu al lui Komogorov a decis învingătoarea partidei a doua atunci când mai erau 10 secunde de jucat și toată lumea se pregătea de aruncările de departajare. Fără antrenor pe bancă după despărțirea de timișoreanul Vlad Caba, harghitenii au avut inițiativa în startul partidei pentru ca Poli să recupereze terenul. De la 11-14, gazdele au făcut 16-15 în ultimele trei minute ale primei reprize.

Partea a doua s-a mers umăr la umăr, cele două echipe conducând pe rând la unul sau două goluri. La 28-28, studenții au avut șansa de a înscrie dar bara s-a opus aruncarea lui Vaidasigan. A urmat un atac rapid și oaspeții au înscris golul ce avea să fie decisiv: 28-29.

Politehnica: Fenici 7 goluri, Vaidasigan 5 goluri, Lasica 4 goluri, Marjanovic 4 goluri, Vuk Milosevic 3 goluri, Ștefan 2 goluri, Lazarov 2 goluri, Păiuș 1 gol.

Odorhei: Komogorov 7 goluri, Markez 6 goluri, Onyejekwe 5 goluri, Ghiță 4 goluri, Peric 2 goluri, Mihalcea 2 goluri, Ojleszki 1 gol, Kuzmanoszki 1 gol, Csog 1 gol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ