Traficul feroviar întrerupt în Banat! Vezi pe ce porțiune a magistralei 900 au crăpat șinele de frig

986

Circulația feroviară a fost oprită pe Magistrala 900 Timișoara-București anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. Probleme au apărut în apropierea gării Armeniș și Poarta unde s-au fisurat șinele de cale ferată.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar pe magistrala 900 Bucureşti – Timişoara este oprit la kilometrul feroviar 447+790 de metri, între localităţile Armeniş şi Teregova (în jud. Caraş-Severin), după ce o şină de cale ferată s-a fisurat. Din acest motiv, trenul Regio 9554, pe relaţia Orşova – Timişoara este oprit în staţia Armeniş. Se estimează că în aproximativ două ore, circulaţia feroviară în acest loc va reveni la normal” anunță polițiștii.

UPDATE

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jud. Caraş-Severin, traficul feroviar pe magistrala 900 Bucureşti – Timişoara a revenit la normal. Circulaţia fusese oprită la kilometrul feroviar 447+790 de metri, între localităţile Armeniş şi Teregova, după ce o şină de cale ferată s-a fisurat. Din acest motiv, trenul Regio 9554 (pe relaţia Orşova – Timişoara) a acumulat aproximativ 80 de minute întârziere” transmit polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ