Traficanți de droguri, săltați de polițiști și procurori! Percheziții la Lugoj, Reșița și Caransebeș

1177

În urma a 13 percheziții efectuate astăzi pe raza municipiilor Reșița, Caransebeș și Lugoj, a fost destructurată o grupare infracțională bănuită de trafic de droguri. La percheziții au ridicate 200 de doze susceptibile a fi substanțe psihoactive sau droguri de risc.

La data de 28 februarie polițiștii de la Crimă Organizată din Caras-Severin și Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au percheziționat 13 locații de pe raza municipiilor Reșița, Caransebeș și Lugoj. Mai exact, oamenii legii au verificat locuințele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 200 de doze susceptibile a fi substanțe psihoactive, droguri de risc și alte bunuri cu valoare probantă în cauză.

Polițiștii au pus în executare 19 mandate de aducere, iar mai multe persoane vor fi audiate în cauză.

Traficanții de droguri erau filați de mai multă vreme, potrivit informațiilor transmise de anchetatori:

”În fapt, în cursul anului 2017, polițiștii S.C.C.O. Caraş-Severin și procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Caraş-Severin au început investigațiile în cauză, acestea vizând mai multe persoane bănuite de operațiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive și trafic de droguri. Din anchetă au rezultat indicii că, în perioada 2017 – 2018, pe raza municipiilor Reșița și Caransebeș, mai multe persoane ar fi comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.”

19 persoane sunt cercetate pentru efectuarea de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar 2 dintre acestea sunt cercetate și pentru trafic de droguri de risc.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul I.J.J. Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ