Timișorenii se mobilizează pe Facebook pentru o tânără care trebuie urgent operată pe creier pentru a trăi. Cum poți să o ajuți

195

Carina, o tânără din Timișoara în vârstă de 17 ani, pasionată de muzică, este grav bolnavă. Fata a fost diagnosticată, anul trecut, cu epilepsie de lob temporal, iar pentru a avea o șansă de a trăi, trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale pe creier.

Din păcate, operația care va fi realizată în Italia costă 25.000 de euro, iar mama acesteia nu are această sumă. Impresionați de povestea Carinei, timișorenii s-au mobilizat pe Facebook și au pus la cale o serie de evenimente caritabile, în speranța că suma de bani necesară va fi strânsă.

Carina Udriste visa de mică să ajungă instrumentist într-o orchestră pe marile scene ale muzicii. Elevă a Colegiului Național de Artă „Ion Vidu” din Timișoara, tânăra a participat, ca flautist, la numeroase concerte din țară și din străinătate, dar și la olimpiade naționale și s-a implicat în acțiuni de voluntariat.

Viața Carinei s-a schimbat radical anul trecut, când a fost diagnosticată cu această boală cruntă. Acum, are nevoie urgent de o intervenție chirurgicală, pentru că acest chist descoperit crește rapid, îi presează creierul și îi provoacă crize epileptice atipice.

Carina este programată pentru operație la un neurochirurg din Italia, în luna martie. Până atunci, mama acesteia trebuie să strângă cei 25.000 de euro necesari. „Noi toți putem contribui cu idei, cu gânduri bune și cu fapte în încercarea de a ajuta. De dragul ei organizăm concerte și alte acțiuni caritabile, transmițând astfel că împreună putem strânge banii necesari operației. Carina poate să meargă mai departe! Dar are nevoie de ajutorul nostru!„, transmit inițiatorii paginii de Facebook „Universul Carinei”.

Mai multe informații despre cum puteți face donații pentru Carina se găsesc AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ