Timișorenii au suferit alături de tricolori la debutul cu stângul la Euro-2016

1764

Debutul tricolorilor la Campionatul European a trezit mult entuziasm și în capitala Banatului. Timișorenii au trăit cu emoție meciul contra Franței fie că e vorba de propriile case ori în localurile dotate cu televizoare.

Naționala României a pierdut cu 1-2 meciul de deschidere al lui Euro-2016 în fața gazdelor turneului, Franța. Jocul de vineri seara i-a ținut cu sufletul la gură pe miile de timișoreni ce au ales să urmărească partida în localurile și barurile din oraș. Cu toții au tresărit la ocaziile lui Bogdan Stancu din începutul celor două reprize, s-au încruntat la golul lui Giroud din minutul 57 și au explodat la penaltiul transfomat de același Stancu prin care România egalase în minutul 65.

Tristețea a cuprins sufletele tuturor cu un minut înainte de finalul partidei atunci când torpila lui Payet a stabilit învingătoarea: 2-1 pentru Franța. Dezamăgire era cuvântul de ordine la finalul unui joc pierdut în ultimul minut. Cu toții au salutat însă o evoluție neașteptat de bună a tricolorilor în compania unei super-echipe și a uneia dintre principalele candidate la câștigarea titlului european.

Ploaia căzută vineri seara în oraș i-a ținut departe pe timișoreni de ecranele instalate în locurile descoperite, cum a fost și cazul ecranului din Piața Libertății.

Naționala României mai are de disputat două meciuri la Euro-2016 în compania Elveției, în 15 iunie, și a Albaniei, în 19 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ