Timișoara va avea, de anul viitor, o zonă unde vor fi permise grătarele în aer liber

1389

Timișorenii care ies la iarbă verde și vor să încingă grătarele trebuie să știe că în oraș nu este permisă aprinderea focului. Cu toate acestea, autoritățile locale încearcă să ofere o posibilitate amatorilor de grătare în aer liber.

Acesta este ultimul an fără un loc în care se pot face grătare de 1 Mai în Timişoara. Cel puţin asta promit autorităţile locale. Potrivit viceprimarului Timişoarei, Dan Diaconu, până anul viitor se doreşte amenajarea unui loc pentru picnic, cu spaţii amenajate pentru grătar, în zona Pădurii Verzi.

“Răspunsul la întrebarea legată de picnicul de 1 mai este același în fiecare an: picnic fără foc în câteva dintre parcurile orașului. Am reușit să identificăm o suprafață care încă mai trebuie clarificată în zona Cărții Funciare, dar pare a fi a Primăriei Municipiului Timișoara, unde vom încerca, până la 1 mai anul viitor, să amenjăm zona de picnic cu foc, asta însemnând grătare, și mobilier urban care să acopanize, în zona Pădurii Verzi”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu.

Primăria Timişoara reaminteşte că activităţi de aprindere a focului, se pot desfăşura în următoarele locaţii: Parcul Carmen Sylva (fostul Doina), Parcul Uzinei şi parcul Karlsruhe (fostul Parc Bihor).

Sursă: radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ