Timișoara începe lupta în play-out la Chiajna, în 5 martie

123

ACS Poli și-a aflat programul din play-out după meciurile ultimei etape a Ligii I. Violeții își încep cursa pentru salvare de la retrogradare cu o agoniseală de 13 puncte primul duel fiind cel din 5 martie de la Chiajna.

Primele meciurile ale etapei 26 din prima ligă au definitivat partea inferioară a ierarhiei, adică zona play-out-ului. A fost stabilit și programul complet al acestei grupe în care vor participa ultimele 8 formații din clasament într-un nou campionat de 14 etape.

Noutatea o reprezintă faptul că punctele obținute până acum se înjumătățesc. Dacă numărul a fost impar, înjumătățirea s-a făcut în sus. În urma acestei modificări clasamentul play-out-ului la start arată astfel: 1. CSMS Iași (19 puncte); 2. CFR Cluj (16 puncte); 3. CS Universitatea Craiova (16 puncte); 4. FC Botoșani (13 puncte); 5. Poli Timișoara (13 puncte); 6. FC Voluntari (11 puncte), 7. Concordia Chiajna (9 puncte) și 8. Petrolul Ploiești (4 puncte).

Prima etapă a play-out-ului este programată peste o săptămână, mai exact în 5 martie. ACS Poli are parte de o deplasare la debutul în această grupă, elevii lui Florin Marin vor merge la Chiajna. În etapa a doua Poli primește acasă vizita CFR-ului, apoi merge la Craiova, o primește pe Petrolul, merge la Botoșani, o primește pe Voluntari și merge la Iași. Returul inversează locațiile gazdă.

LĂSAȚI UN MESAJ