23 de polițiști din Reșița au prins 2 infractori de litera b…

973

Efectivele Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat, în data de 26 februarie 2016, activităţi privind combaterea pirateriei şi a comercializării  produselor contrafăcute.

La acţiunile desfăşurate în mai multe locaţii de pe raza municipiului Reşiţa au participat un număr de 23 poliţişti, din care 18 de la investigarea criminalităţii economice şi 5 de la ordine publică.

În urma activităţilor desfăşurate au fost constatate un număr de 2 infracţiuni, fiind înregistrate un număr de 2 dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de Legea 84/1998 art. 90 lit. „b”, adică… punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

De asemenea, au fost aplicate un număr de 3 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 (adică aia cu… privind protejarea populației impotriva unor activități comerciale ilicite), în valoare de 250 lei.
Au fost confiscate produse contrafăcute, îmbrăcăminte şi încălţăminte sport, în valoare de 8.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ