Timișoara ia fața Clujului! La ce capitol, orașul de pe Bega este fruntaș

257

Piața imobiliară de office din Timișoara este în plină ascensiune. Stocul de birouri a crescut atât de mult în ultimul an, încât orașul de pe Bega a depășit Cluj-Napoca.

Stocul de birouri din Timișoara a crescut cu 53.000 m2 în primele 6 luni ale acestui an, depășind deja cu 26% livrările record ale anului trecut, se arată într-u studio realizat de Activ Property Services, o platform de consultanță imobiliară.

„Piata de birouri din Timișoara înregistrează cea mai efervescentă perioadă de creștere din istoria ei, dezvoltându-se accelerat cu clădiri noi de clasa A, cele mai multe amplasate în zona centrală extinsă. În ultimul an și jumătate au fost livrați 95.000 m2 de birouri, reprezentând practic o dublare a stocului în funcțiune din Timișoara”, a declarat Felicia Vasiu, managerul biroului din Timișoara al Activ Property Services.

Până la sfârșitul anului urmează să fie finalizată o nouă clădire, astfel încât livrările de birouri noi ale anului 2018 vor urca la 71.000 m2, record anual pentru un oraș din afara Bucureștiului.

LĂSAȚI UN MESAJ