Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri la două proiecte de hotărâri

35

Consiliul Județean Timiș a lansat, astăzi, 16.06.2023, în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, două proiecte de hotărâri.

Unul dintre acestea face referire la acordarea titlului onorific de „Ambasador Cultural al Județului Timiș” artistului Gheorghe Zamfir, care pe lângă prestigioasa carieră de muzician, s-a manifestat artistic și în domeniul literar și al artelor plastice. Indiferent în ce locuri s-a aflat, maestrul nu a încetat să promoveze cultura în care a fost puternic înrădăcinat, reprezentând Timișoara, Banatul, România și acționând constant ca un veritabil ambasador al culturii naționale. Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa:
https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Ambasador-cultural-Gheorghe-Zamfir.pdf sau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

De asemenea, în transparență decizională se află și proiectul de hotărâre privind acordarea titlului onorific de „Ambasador Cultural al Județului Timiș” lui Vasile Pintea, artist plastic contemporan, pictor, grafician şi gravor deopotrivă, care a abordat de-amlungul carierei stiluri complexe şi diferite, de la gravură şi ilustrație de carte până la portrete şi picturi abstracte. În acest caz, documentația poate fi consultată la adresa:
https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Ambasador-cultural-Vasile-Pintea.pdf sau la sediul instituției.
Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative supuse procedurii de transparență decizională.

Acestea pot fi depuse până la data de 26.06.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.
Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 26.06.2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.