Lucrări la rețelele Aquatim

26
apa robinet

Marți, 20 iunie, între orele 8-19, pe Bulevardul Cetății se vor executa două conectări de conducte. Lucrările fac parte din proiectul „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 – Bulevardul Cetății”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei pe Bulevardul Cetății, pe tronsonul dintre strada Iancu Flondor și Calea Torontalului.

În săptămâna 19-23 iunie, zilnic între orele 9-15, în Giarmata se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare și a rețelei de distribuție. Din aceeași cauză, luni, 19 iunie, între orele 9-15 se va opri apa în Ciacova.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.