Timișean prins făcând contrabandă la frontiera cu Ucraina – foto-video

322

Ieri, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, un echipaj al poliţiei de frontieră a indentificat şi oprit în trafic, pe DN 18, în localitatea Deseşti, jud. Maramureş, o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în România, condusă de către cetăţeanul român P. V., în vârstă de 41 de ani, domiciliat în jud. Timiş.

La controlul efectuat asupta autovehiculului, lucrătorii noştri au observat, în compartimentul pentru transport marfă, un spaţiu special amenajat, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii şoferului împreună cu autoutilitara în cauză la sediul poliţiei de frontieră, în vederea efectuării unui control amănunţit.

În urma acestuia, în spaţiul special amenajat au fost descoperite 15 colete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, care contineau cantitatea de 13.497 pachete ţigări, în valoare de aproximativ 158.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României.

Totodată, autoutilitara marca Mercedes, în valoare de 36.320 lei, a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea anchetei.

În continuare, se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

1 COMENTARIU

  1. Hahaha, „azi in Cimisoara, maine-n toarta tara”, Doamne, fereste si apara…
    Contrabandistul ala bronzat a vrut sa poarte tocmai pana la granita cu Ucraina cunoscuta „tehnologia timiseana”, dezvoltata pe baze temeinice, fruct al unei indelungate colaborari transfrontaliere banateano-sarbo-mongole.

LĂSAȚI UN MESAJ