Timişean căutat în Germania, săltat de poliţiştii români

302

Un timişean a fost arestat de poliţişti pentru fapte comise în Germania. Autorităţile germane au emis un mandat internaţional de urmărire şi, surpriză, inculpatul este din Timiş.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat bărbatul, de 28 de ani, în comuna Uivar. Nu au stat pe gânduri şi l-au reţinut imediat. Tânărul este condamnat pentru furt calificat.

„Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, transmit poliţiştii timişeni.

Infractorul va rămâne în arest până va fi transpoortat şi predat poliţiştilor din Germania, dacă judecătorii Curții de Apel Timișoara vor recunoaște mandatul de arestare emis de autoritățile germane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ