Misterul mașinii căzute într-un lac din vestul țării. Șoferul este căutat de forțele de intervenție. Foto

645

Marţi seara, în jurul orei 23:00, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad a fost alertat la numărul de urgenţă 112, de localnicii din localitatea Ghioroc, care au anunțat că un autoturism a ajuns în lacul Ghioroc.

ISU Arad a deplasat la intervenţie un echipaj de descarcerare grea, o autospeciala de scafandri, barcă şi un echipaj cu 2 ofițeri și 7 subofițeri.

Primii care au ajuns la faţa locului însă au fost polițiștii Postului de Poliție Ghioroc. La momentul sosirii lor, maşina încă se mai zărea pe lac, apa încă nu pătrunsese în cantitate suficient de mare în autoturism să-l scufunde.

„La data de 30 ianuarie, in jurul orei 23.00, politistii au fost sesizati prin 112 despre faptul ca un barbat de 42 ani, din Covasant, aflandu se la volanul unui autoturism pe malul lacului Ghioroc, a pornit autovehiculul si a sărit în lac, scufundându se aproximativ 15-20 de metri.

Trupul bărbatului nu a fost încă gasit, la fața locului continuându-se cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului.”

Ce s-a întâmplat de fapt

Localnicii din zonă care de altfel au şi alertat autorităţile despre situaţie, au declarat că au zărit un autoturism care gonea pe segmentul de drum ce duce spre lacul Ghioroc, şi care s-a îndreptat direct spre lac.

Dacă iniţial s-a crezut că a fost un accident, ulterior s-a aflat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Covăsânț, care după o ceartă presărată cu scântei avută cu soţia, ce se pare că nu a fost de acord cu faptul că soțul a cumpărat un TIR, acesta a hotărât să-şi pună capăt zilelor, s-a urcat în maşină și a gonit spre lacul Ghioroc unde a plonjat fără remuşcuri cu tot cu autoturism.

Echipajele de intervenţia au încercat cu ajutorul scafandrilor, până în jurul orei 4:00 dimineaţa să găsească şi trupul bărbatului, însă din păcate, trebuie să revină miercuri dimineaţa să continue căutările pentru găsirea trupului sinucigaşului.

„La data de 30 ianuarie, in jurul orei 23.00, politistii au fost sesizati prin 112 despre faptul ca un barbat de 42 ani, din Covasant, aflandu se la volanul unui autoturism pe malul lacului Ghioroc, a pornit autovehiculul si a sărit în lac, scufundandu se aproximativ 15-20 de metri.

Trupul bărbatului nu a fost încă gasit, la fața locului continuându-se cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Radu.

sursa: ghidularadean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ