Timiș: A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția centrului de legume și fructe

50
A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția centrului de legume și fructe ce va fi construit la Tomnatic, în județul Timiș. Pe ultima sută de metri a mandatului său, Călin Dobra a anunțat că lucrările pot începe.
”Centrul de legume și fructe de la Tomatic face pași importanți spre realitate! Am semnat contractul pentru proiectarea, execuția și dotarea centrului, o investiție de 4,5 milioane de euro, bani din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș. Totul trebuie să fie gata în următoarele 23 luni! Este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-am derulat la Consiliul Județean Timiș. Va fi gura de oxigen de care au nevoie producătorii agricoli din Timiș, pentru că aici vor putea să-și aducă recolta pentru a fi colectată, sortată și depozitată”, a transmis Dobra.
În zonă se investește și în infrastructura rutieră. Se lucrează la ranforsarea a 4,1 kilometri de pe DJ 692 B. Este șoseaua care leagă DN6 de Tomnatic și, mai departe, are rolul de a asigura acces facil spre viitorul centru de legume și fructe.

LĂSAȚI UN MESAJ