Antrenor timișorean, răpus de coronavirus, la doar 49 de ani

330

Timișoreanul Florin Bugar, antrenor al echipei de fotbal feminin Piroș Security Lioness, dar și al selecționatei de tineret a României, s-a stins din viață, azi-noapte, la Spitalul Județean, unde era internat, de mai multe zile, pe secția de Terapie Intensivă, ca urmarea complicațiilor apărute după contractarea noului virus.

Fostul tehnician avea doar 49 de ani și ajunsese în stare gravă pe secția de ATI, după ce contractase virusul în urmă cu mai bine de o săptămână. Starea sa s-a agravat rapid, dezvoltând o encefalită și probleme grave la plâmâni, el fiind ținut în viață de aparate în ultimele zile.

Anunțul dispariției sale a fost făcut pe pagina de facebook a echipei de care se ocupa: „Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate, în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața. Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe. Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat. Nu te vom uita niciodată”.

Florin Bugar avea 49 de ani și și-a legat, în mare, cariera sa de antrenor de CFR Timișoara, unde a antrenat atât echipă masculină, cât și cea feminină. Cu gruparea arădeană – pe care a promovat-o în elită în 2019 – a terminat pe locul 5 sezonul înghețat de FRF în luna martie.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ