Teatru de păpuși și târg de mobilier și decorațiuni, în week-end, la Iulius Mall

86

De vineri până duminică inclusiv, la parterul mall-ului are loc o nouă ediţie a Târgului Home & Deco, organizat de Expo Timişoara Internaţional. Cei care intenţionează ca, în această primăvară, să ofere un look nou căminului lor sau să îşi mobileze locuinţa, sunt invitaţi la expoziţia specializată în construcţii, amenajări interioare şi exterioare, mobilier și instalaţii. Vor găsi aici mobilier pentru locuinţe sau birouri, accesorii diverse, decoraţiuni florale sau vintage, tablouri, porţelanuri, produse de curăţenie pentru casă, decoraţiuni interioare şi exterioare, ustensile și vase speciale de bucatărie şi multe altele.

bijuterii fashion 2017_aprilie

Tot în acest final de săptămână, demisolul Iulius Mall va găzdui o nouă ediție a Târgului de Accesorii şi Bijuterii Fashion. Pe clienți îi aşteaptă aproximativ 30 de participanţi, care au pregătit o diversitate de bijuterii şi accesorii realizate din fimo, pietre prețioase sau semiprețioase, steampunk, piele etc.

Duminică este rândul celor mici să se delecteze cu o piesă de teatru de păpuşi. De la ora 12.00, în food court îi așteaptă marionetele, care le vor istorisi o poveste mult îndrăgită: „Capra cu trei iezi”.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ