Taximetrist sancționat și de Poliția Locală și de cea Națională

18

Un taximetrist s-a ales cu două amenzi de la două Poliții. Acesta a fost sancționat și de agenții de la Locală, dar și de un echipaj de la Națională. Acesta a refuzat să se legitimeze, a înjurat polițiștii și a sunat abuziv la 112.

„G.P.C., de 36 de ani, cu domiciliul în localitatea Săcălaz, staționa în vederea preluării de clienți, în calitate de taximetrist, în spatele stației STPT de la Gara de Nord. Pentru că se afla într-o zonă interzisă, polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, i-au atras atenția cu privire la acest fapt. Cel în cauză a refuzat să se legitimeze solicitând un echipaj de la poliția națională, prin serviciul de urgență 112. La fața locului s-a prezentat un echipaj de la Secția 4, care l-a sancționat pentru alarmarea nejustificată a organelor de ordine, bărbatul fiind sancționat și de polițiștii locali conform Legii 61/1991 cu 1200 lei pentru refuz de legitimare și adresarea de injurii”, a transmis Poliția Locală.

Taximetristul a mai fost sancționat de polițiștii locali de două ori pentru astfel de fapte, fiind depistat în aceeași situație și având același comportament, tot în zona Gării de Nord, dar și pe str. Simion Bărnuțiu.

Poliția Locală atrage atenția că astfel de cazuri nu rămân nepedepsite, fiind luate măsurile legale chiar dacă unele persoane încearcă să-i intimideze sau nu le dau datele de identificare.

LĂSAȚI UN MESAJ