Tatăl care s-a aruncat de la etaj cu bebeluşul în braţe era IT-ist. „A căzut pe o maşină, nu am putut să mă uit…”

732

O tragedie cumplită s-a petrecut, azi dimineaţă, într-un cartier nou din Braşov. Un tânăr IT-ist s-a aruncat de la etajul zece cu fiica de 3 luni şi jumătate în braţe. În locuinţă se mai aflau soţia bărbatului şi celălalt copil al cuplului, o fetiţă de trei ani.

La ora 7.30, un apel la 112 anunţa nenorocirea. Într-un complex rezidenţial, un tată s-a aruncat de la etajul zece al blocului în care locuia ţinând în braţe un bebeluş, pe fiica lui de numai 3 luni şi jumătate.

Gabi Rusu, manipulant excavator, spune că a venit dimineaţă să ia ia utilajul şi s-a îngrozit, nici nu a putut să se uite, scena era de coşmar.

„Am ieşit din şantier să îl încărcăm pe trailer şi când am ajuns aici am rămas fără motorină. Nu am ştiut ce s-a întâmplat, pentru că face zgomot şi…Băieţii care măturau drumul în spatele meu au auzit un zgomot în momentul în care am trecut eu. Şi când s-au dus la vale au găsit persoana pe jos. Sărise de sus. A căzut pe o maşină şi mi-a atins puţin şi excavatorul. Eu nu am putut să mă uit…”, a povestit îngrozit bărbatul.

În apartament, poliţiştii au descoperit o femeie în stare de şoc, dar şi o fetiţă de trei ani. Cei doi soţi lucrau în domeniul IT şi aveau împreună două fetiţe.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ