Alfred Simonis, despre moțiunea de cenzură depusă de PSD: ”Ăă .. cum e titlul?”

175

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, care este și președinte al PSD Timiș, nu a știut cum se numește moțiunea de cenzură depusă de PSD, în timp ce făcea declarații despre această moțiune.

”Partidul Social Democrat a depus în după-amiaza aceasta moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Moțiunea are titlul: Guvernul Orban trebuie demis … ăă .. Cum e moțiunea? Cum e titlul? Guvernul Orban trebuie demis, privatizează democrația, îmi cer scuze.

Așa cum privatizează și sistemul de sănătate. Am lucrat la mai multe titluri cu câteva minute înainte să depunem. După cum ați văzut, premierul îl apără pe ministrul Costache, ministru care seara operează la clinica privată și a doua zi le alocă bani din banii ministerului pentru a finanța respectivul spital privat și altele”, le-a spus Simonis, joi, jurnaliștilor de la Camera Deputaților.

De asemenea, întrebat de presă dacă PSD va reuși să strângă numprul necesar de voturi pentru a demite Guvernul Orban prin moțiune de cenzură, Simonis a dovedit faptul că nu știe care este numărul necesar de voturi. El a declarat că social-democrații au deja adunate ”peste 233 de voturi”, arătându-se încrezător că până în ziua în care se va vota … vor fi strânse ”voturile necesare”.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ