Tânără, frumoasă și condamnată. Ce au găsit procurorii DIICOT asupra Roxanei, o fată din vestul țării

707

Tribunalul Hunedoara a dat sentinţa într-un dosar de trafic de droguri, în care sunt judecate patru persoane, printre care şi deveanca Roxana Căpăţână (foto). Dintre cei patru inculpaţi, doar unul va merge la închisoare, ceilalţi trei îşi vor executa pedepsele în libertate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, instanţa l-a condamnat pe Mircea Vasile Stancu la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare.

Laurenţiu Gheorghe Anton şi Ioan Neguţi au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare cu suspendare, având termen de încercare de doi ani.

Roxana Căpăţână a primit o pedeapsă de doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, termenul de încercare fiind tot de doi ani.

Hotărârea Tribunalului Hunedoara nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Acuzaţiile din acest dosar sunt de trafic de droguri, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri pentru consumul propriu.

Reamintim cititorilor că deveanca Roxana Căpăţână a fost reţinută în urma unei acţiuni derulate în 23 februarie 2018, pe Drumul Naţional 7, în judeţul Vâlcea. În autoturismul condus de un tânăr, în care aceasta se afla, a fost găsită o cantitate de 200 grame „materie vegetală de culoare verde-oliv cu miros specific – cannabis, precum şi un număr de nouă bile din material plastic ce conţin substanţă pulverulentă de culoare albă, ce pare a fi cocaină”, informează DIICOT.

Deveanca a declarat că a primit drogurile în ziua precedentă de la o persoană necunoscută din Petroşani, pe raza municipiului Deva, şi că, la indicaţiile individului respectiv, ar fi urmat să le transporte în Bucureşti, pentru a le oferi unei a treia persoane. Roxana Căpăţână a fost arestată preventiv, ulterior fiind arestat preventiv şi Mircea Vasile Stancu. În prezent, ambii se află sub măsura arestului la domiciliu.

sursa: mesagerulhunedorean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ