Un actor celebru a leșinat într-un aeroport din vestul țării! A jucat în Inception și Wolfblood

143

Un actor britanic, aflat în România pentru filmări, a leşinat, miercuri dimineaţă, în Aeroportul Oradea. Mark Fleichmann, cunoscut pentru rolurile sale din filmul Inception și din serialele Being Human ori Wolfblood, populare printre adolescenți, a fost preluat de un echipaj cu medic al SMURD Bihor şi a primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

„Apelul a fost în jurul orei 9, iar pacientul se afla lângă avion. Când am ajuns noi, era conştient”, a declarat joi pentru BIHOREANUL dr. Alexandru Mateoc, medic în cadrul SMURD-UPU Bihor.

Potrivit acestuia, actorul a primit primele îngrijiri medicale pe aeroport, iar apoi a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor, unde a fost supus unor investigaţii medicale suplimentare.

În urma analizelor a reieşit că lui Fleichmann i s-a făcut rău pe fondul oboselii şi a unei reacţii alergice. „Nu s-a putut stabili dacă a fost generat de un medicament pe care l-a luat sau de la un aliment pe care l-a consumat la micul dejun”, a spus medicul.

Citeste mai mult pe ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ