Două săptămâni de căutări și un final tragic. Descoperire macabră pe cursul unui pârâu

137

Un bătrân dispărut de două săptămâni de acasă a fost găsit decedat, într-un pârâu. Macabra descoperire a fost făcută la Aninoasa, de către salvamontiști. Omul în vârstă de 84 de ani fusese căutat de echipele de salvare zile la rând, până ce cadavrul său a fost descoperit miercuri seara în apele unui pârâu din Munţii Vâlcan.

Bărbatul prezenta traumatisme specifice căderii de la înălțime iar zona unde a fost găsit este un pârâu din Munţii Vâlcan, arată adevărul.ro.

Gheorghe Cherăţoiu (84 de ani) a fost dat dispărut de familie, în 22 mai, după ce a plecat pe un deal din apropierea localităţii Aninoasa pentru a culege bureţi de pădure. Atunci mai multe echipaje formate din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, dar şi localnici au pornit în căutarea lui. Salvamontiștii au descoperit cadavrul acestuia, miercuri seara, în apele unui pârâu din Munţii Vâlcan. „Cadavrul a fost recuperat de salvamontiştii din Valea Jiului”, a informat Salvamont România. Bătrânul a murit, cel mai probabil, în urma traumatismelor suferite după căderea de la înălţime.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ