Sute de amenzi pentru șoferii care au încălcat legislația rutieră, în Timiș! Raziile polițiștilor continuă

157

Razie a polițiștilor de la rutieră, pe drumurile din Timiș, în weekendul trecut! Oamenii legii au aplicat mai multe sancțiuni șoferilor care nu au respectat legislația rutieră.

Astfel, au fost date peste 350 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați și au fost reţinute 32 de permise de conducere.

”În perioada 16 – 18  martie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive  şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni și au aplicat 398 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Au fost reţinute în vederea suspendării 32 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor continua acțiunile pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ