Surprinzător! Cine este marele câștigător la Românii au Talent

314

Lorelai Moșneguțu este marele caștigator al concursului Românii au Talent! Tânăra a intrat in posesia marelui premiu in valoare de 120.000 de euro.

Foarte talentată, Lorelai are o poveste de viață impresionantă. Fetița a fost abandonată de părinți și adoptată pe vremea când avea numai două luni de o femeie cu suflet mare care și-a dorit să-i ofere un cămin și o familie.

Pentru preselecțiile de la „Românii au talent”, Lorelai Moșneguțu a ales să interpreteze piesa „A million stars” a Luminiței Anghel. Membrii juriului au fost impresionați de talentul artistic al tinerei, încă de la primele audiții.

„E peste puterea mea, dar în același timp e marea bucurie de a constata ce pot face oamenii. Nu am ce să zic”, a spus Andi Moisescu.

„Sunt în stare de șoc, serios!”, a zis Andra.

”Cred că momentul în care mi s-au înmuiat genunchii a fost când am văzut-o că plânge și nu avea cum să-și șteargă lacrimile. Și când am dat să o îmbrățișez, mi-am dat seama că ea nu mă poate îmbrățișa pe mine”, a zis Mihaela Rădulescu.

Lorelai Mosnegutu s-a născut fara mâini si fara femur la ambele picioare. Are 11 ani si este din Târgoviște. Canta ca un înger, cu vocea si la pian cu picioruțele.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ