Ucisă pe trecerea de pietoni! Tragedia s-a petrecut într-un oraș din vestul țării. Vinovatul a fugit

2756

Vineri seară, pe Bulevardul Titulescu (Micălaca), o femeie în vârstă de 76 de ani a fost lovită și accidentată foarte grav, fiind surprinsă de un autoturism chiar pe trecerea pentru pietoni.

După impact, femeia a fost azvârlită 20 de metri în aer și a rămas întinsă pe asfalt, fără a da vreun semn de viață, iar șoferul a oprit la aproximativ 200 metri de locul accidentului. Când a observat că femeia nu se ridică de la pământ, șoferul a plecat în trombă.

Unul dintre martori a sunat de urgență la 112. La fața locului a sosit un echipaj SMURD care a preluat victima pentru a o duce la spital, dar și un echipaj de poliție care a început cercetările.

La scurt timp, mașina implicată în accident a fost găsită între blocurile din Micălaca.

UPDATE

Din nefericire, imediat după ce a ajuns la spitalul din Arad, femeia a decedat. Medicii au încercat, zeci de minute, resuscitarea acesteia, dar nu s-a mai putut face nimic. Poliția a identificat deja proprietarul mașinii, un bărbat pe nume Sorin L., mecanic auto de meserie, din Timișoara, în vârstă de 45 de ani. Mai multe echipaje de Poliție îl caută la această oră.

sursă: specialarad.ro

foto:arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ