Fanii trupei Phoenix au venit în număr mare să-și asculte artiștii preferați! IMAGINI de la concertul susținut la Timișoara FOTO-VIDEO

487

Timișorenii au venit cu sutele, vineri seara, în Piața Libertății din Timișoara, ca să asculte live cele mai îndrăgite piese ale legendarei trupe Phoenix, care a oferit un concert excepțional.

,,Născută” în Timişoara, în urmă cu zeci de ani și înfiinţată de Nicu Covaci pe când era doar un copil, formația care a purtat inițial numele de „Sfinții”, și-a schimbat mai apoi denumirea în ,,Phoenix”, din cauza regimului.

Trupa a revenit vineri seară pe meleagurile bănăţene pentru a sărbători cei 55 ani de activitate şi frumoasa vârstă de 70 de ani a liderului, Nicu Covaci.

De-a lungul vremii, trupa Phoenix a cunoscut numeroase schimbări, adaosuri, plusuri, dar şi minusuri, numărul celor care au fost la un moment dat, membri, ajungând la peste 40. Chiar și așa, legendara trupă a păstrat aceeași muzică de calitate şi la fel de iubită de fani.

După ce timișorenii veniți la concert au cerut non stop repetarea unor piese celebre ale formației, Nicu Covaci le-a spus că dacă doresc să aibă în oraş mai multe spectacole cu trupa Phoenix, să se adreseze primăriei, şi în special primarului.

Moni Bordeianu a fost şi el prezent pe scena de la Timișoara, Piața Libertății dovedindu-se a fi arhiplină. El a comemorat tinereţile petrecute alături de Nicu Covaci şi Valeriu Sepi.

LĂSAȚI UN MESAJ