Suma pe care a câștigat-o o arădeancă, la pariuri sportive. A mizat 2 lei

1120

O arădeancă a dat lovitura la pariuri sportive. La finele săptămânii trecute, femeia a plasat un bilet cu 36 de meciuri. A mizat doi lei, a jucat tip sistem, a nimerit rezultatele a 34 de evenimente și s-a ales cu peste 20.000 de lei, adică mai bine de 5.000 de dolari.

Câștigul l-a ridicat duminică dimineața, scrie ziardearad.ro, atunci când operatorul a stat mai bine de 10 minute pentru a număra banii.

Arădeanca a jucat acest bilet la o agenție de pariuri sportive din piața „Avram Iancu”, iar partidele alese au fost disputate în cursul zilei de sâmbătă, o zi cu multe meciuri în diferite campionate din Europa.

Din cele 36 de partide jucate pe bilet, arădeanca a pierdut două meciuri. Este vorba despre Barcelona-Bilbao și Lyon-Nantes, ambele încheiate cu 1-1. Arădeanca mizase pe victoria gazdelor în cele două confruntări.

Dacă ar fi prins și aceste două rezultate, câștigul obținut era mult mai mare, și ar fi depășit 1,7 miliarde de lei vechi.

Femeia a spus că banii pe care i-a câștigat o vor ajuta să se mute de la „cucurigu”, adică de la ultimul etaj al blocului în care locuiește.

sursa – ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.