ANAF îl execută silit pe unul dintre cei mai bogați romi din Timișoara. Două apartamente, la vânzare

1174

Vladimir Cârpaci, zis Pipi, considerat unul dintre cei mai bogaţi romi din România, spunându-se despre el că deţine peste 140 de proprietăţi în Timişoara, este executat silit de Finanţe. ANAF a scos la vânzare două apartamente pe care Vladimir Cârpaci le deţine în centrul Timişoarei.

Două apartamente deţinute de Vladimir Cârpaci, ajuns celebru după ce a evacuat o clădire a Spitalului de Copii din Timişoara, este executat silit de ANAF. Pe site-ul propriu, Fiscul anunţă executarea silită a două apartamente situate pe Splaiul Tudor Vladimirescu, numărul 16, în centrul Timişoarei. Potrivit surselor „Adevărul”, cele două apartamente sunt deţinute de Vladimir Cârpaci şi sunt scoase la vânzare din cauza unor datorii pe care Cârpaci le are la Finanţe ca urmare a unor tranzacţii imobiliare cu ocazia cărora nu a achitat TVA.

Potrivit anunţurilor de vânzare postate pe site-ul ANAF, unul dintre apartamente este format din trei camere, bucătărie, baie, cămară de alimente, patru boxe la demisol şi este scos la vânzare pentru un preţ de pornire de 376.125 fără TVA. Cel de-al doilea apartament scos la vânzare de Fisc este compus din două camere şi dependinţe, preţul de pornire la licitaţie fiind de 309.927 fără TVA. Pentru apartamentul cu două camera licitaţia are loc în 17 octombrie de la ora 14.00, iar pentru apartamentul cu trei camere, licitaţia este programată în 16 octombrie de la ora 14.00. Ambele licitaţii au loc la sediul DGFP Timiş de pe strada Gheorghe Lazăr, camera 112.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

foto – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.