Spulberată pe trecerea de pietoni ! S-a întâmplat în centrul unui oraș important din vestul țării !

804

Se pare că ziua de marți de azi a fost una nefastă pentru polițiștii cărășeni. De la ora 10 şi până la ora 15:30, în Caras Severin, în jurul Resitei, au fost înregistrate 5 accidente în care două persoane şi-au pierdut viaţa.

O femeie de 78 de ani din Reșița ce locuiește pe strada Cerna, a fost lovită în plin in apropierea trecerii de pietoni de la 7 Noiembrie. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 31 de ani din Reșița. Acesta era însoțit de un copil. Bătrâna a fost aruncată prin aer câțiva metri și s-a izbit de asfalt unde a rămas inconștientă.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care i-a acordat primul ajutor, după care, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgențe din Reșița.

Medicii au intervenit imediat pentru resuscitarea femeii care era în comă, dar fără nici un rezultat.

Reprezentanții IPJ Caraș Severin au stabilit, în urma cercetărilor, că femeia a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa strada regulamentar:

,,Astăzi, în jurul orei 16.00, în timp ce traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Revoluția din Decembrie din Reșița, o femeie în vârstă de 78 de ani, din localitate, a fost acroșată de un autoturism.

Polițiștii rutieri s-au deplasat imediat la fața locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe bulevardul Revoluția din Decembrie din Reșița, dinspre Centru Civic spre Triaj, pe banda a doua de mers. La o trecere de pietoni semnalizată corespunzător, bărbatul a acroșat o femeie angajată regulamentar în traversarea străzii. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

sursă: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ