Speră la puncte, deşi au probleme de efectiv

47

Ajunşi la un punct de prima poziţie retrogradabilă, „băieţii în ghete” de la ASU Politehnica au parte de o deplasare dificlă, în weekend. Alb-violeţii joacă la Piteşti, cu FC Argeş, partidă pe care o abordează cu 5 indisponibilităţi.

Mera şi Ursu sunt suspendaţi, în vreme ce Schieb şi Munteanu se adaugă lui Coadă pe lista jucătorilor accidentaţi. Chiar şi aşa, timişorenii speră să se întoarcă cu punct sau puncte din Trivale.

„Îi cunoaştem foarte bine, sunt o echipă foarte bună acasă.  Au pierdut foarte puţine puncte, dar mergem încrezători la Piteşti, sper să ne intoarcem cu puncte”, spune Raul Vidrăsan.

„Pentru noi, fiecare meci, de acum înainte, e ca o finală. De aceea e important să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Piteşti. E un meci important, pe un teren unde se câştigă greu”, completază şi Alin Ignea, marcatorul celor de la ASU Politehnica, etapa trecută, cu Aerostar Bacău.

În ciuda faptului că au doar un singur insucces în Trivale, nici piteştentii nu traversează cea mai bună perioadă. Au agonisit doar un punct în 2019. „Presiune există la orice echipă, se întâlnesc două formaţii diferite, ca poziţie în clasament, dar cu stări de spirit asemănătoare. Va fi greu, FC Argeş a pierdut doar cu Chindia acasă, până acum, şi şi atunci, târgoviştenii s-au impus în ultimul minut, cu un om în plus. Cu toate acestea, sunte încrezători că putem reuşi un rezultat pozitiv”, spune şi Cosmin Petruescu, „principalul” alb-violeţilor.

Duelul cu FC Argeş se joacă sâmbătă, de la ora 11:00. În tur, piteştentii s-au impus cu 3-2 la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ