UTA Arad | „Sinteticul” le pune tot mai multe probleme

171

UTA Arad joacă, din nou, acasă, sâmbătă, împotriva celor de la Luceafărul Oradea. Alb-roșii se confruntă, în continuare, cu probleme de lot, după ce mai mulți jucători au acuzat dureri, în urma antrenamentelor efectuate pe terenul sintetic al arenei „Motorul”, dar și pe cel de alături, care nu a mai fost îngrijit așa cum se cuvine.

Concret, Melinte, Șeroni și Costin sunt jucătorii cu cele mai recente probleme și ale căror prezență în duelul de sâmbătă stă sub semnul incertitudinii. Ei se alătura lui Coulibaly, accidentat încă dinaintea (re)startului ligii secunde.

„Nu e zi să nu ni se plângă cel puţin unul-doi jucători de probleme musculare cauzate de suprafaţa tare pe care ne antrenăm şi jucăm. Melinte e la Timişoara, la tratament, Şeroni acuză probleme la inghinali, iar, mai nou, Costin, la coapsă. Trebuie făcut ceva la terenul doi, chiar dacă – poate – nu îl vom putea folosi imediat, însă trebuie intervenit pe el”, spune Ionuț Popa, citat de sportarad.ro

Arădenii așteatpă confruntarea cu Luceafărul de pe locul 8, la adăpostul a 35 de puncte, 10 în plus față de adversara din Bihor – aflată pe primul loc retrogradabil. Meciul va începe de la ora 11:00.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ