Șoferii pot circula prin centru, pietonii și bicicliștii mai așteaptă intrastructura civilizată

26

Șoferii din Timișoara se pot bucura de investițiile realizate la infrastructura rutieră din centrul orașului. Asfaltul a fost turrnat pe toate bulevardele mari din zona zero, lucrările finalizându-se în weekend.

”S-a lucrat, din nou, pe acest nou șantier din centrul orașului, mapat pe un grup de străzi pe care trec zilnic zeci și zeci de mii de mașini, cu o mobilizare de forțe -oameni și utilaje- cum mai rar se poate vedea în România și s-a reușit finalizarea lucrărilor la carosabil în această dimineață. Drept urmare, tocmai am dat drumul la circulație”, a postat primarul Timișoarei, pe Facebook.

Însă, șantierul nu este încheiat! Mai este de lucru la trotuare, piste de biciclete și borduri. Astfel, pietonii, bicicliștii, persoanele în scaun cu rotile sau părinți cu cărucioare mai au de așteptat până când se vor bucura și ei de o infrastrucutură decentă. De asemenea, autoritățile au anunțat că după ce lucrările vor fi finalizate în zona centrală, angajați SDM se vor muta în cartirele Soarelui și Girocului unde vor începe să amenajeze parcări.

GATA CHINUL! AM AVUT CÂTEVA ZILE ÎN CARE NE-A FOST GREU, DAR HAIDEȚI SĂ NUMĂRĂM ZILELE ÎN CARE DE-ACUM ÎNCOLO VOM BENEFICIA DE CEEA CE-AM REALIZAT!S-a lucrat din nou, pe acest nou șantier din centrul orașului, mapat pe un grup de străzi pe care trec zilnic zeci și zeci de mii de mașini, cu o mobilizare de forțe -oameni și utilaje- cum mai rar se poate vedea în România și s-a reușit finalizarea lucrărilor la carosabil în această dimineață. Drept urmare, tocmai am dat drumul la circulație. BUCURAȚI-VĂ, STIMAȚI TIMIȘORENI! Mulțumesc tururor cu merite în aceste realizări:•în primul rând, timișorenilor•apoi colegilor din Primărie, în frunte cu directorul general al direcției de specialitate, Culiță Chiș și societății Primăriei, SDM, de la simplii muncitori -demni de tot respectul- până la directorul general, Valentin Martinov!ÎMPREUNĂ CU DV., STIMAȚI TIMIȘORENI, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!

Opublikowany przez Nicolae Robu Niedziela, 20 października 2019

LĂSAȚI UN MESAJ