Șofer bănățean, oprit de polițiști cu banda cu cuie

379

Polițiștii din Caraș-Severin au folosit vineri seara, sistemul de oprire forțată a mașinilor, banda cu cuie. Asta după ce un șofer nu a aoprit pentru control și a încercat să fugă.

După ce l-au prins, oamenii legii au descoperit în autoturism sute de țigări de contrabandă.

Astfel, aseară, în timp ce desfășurau o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere, produse pe fondul consumului de alcool, pe DN 58A, în localitatea Soceni, polițiștii au observat în trafic un autoturism care venea din direcția Ezeriș.

La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul autoturismului a refuzat să se conformeze, continuându-și deplasarea încă 500 de metri.

Cu sprijinul unui alt echipaj de la Poliția Municipiului Reșița, s-a încercat oprirea autovehiculului prin folosirea dispozitivului de blocare a trecerii (banda de cuie), din dotare.

Încercând să-și continue deplasarea, deși avea cauciucurile sparte ca urmare a trecerii peste plasa cu cuie, șoferul a pierdut controlul direcției, a abandonat auvehiculul și a fugit pe dealul din apropiere, unde a fost prins și imobilizat de polițiști.

La controlul vehiculului, în mașina bărbatului domiciliat în comuna Prigor, județul Caraș-Severin, au fost găsite 800 de pachete de țigări de contrabandă, fără timbru fiscal, de diferite mărci, estimate la aproximativ 9.600 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ