Șmecherul cu metoda „Accidentul” de la Caransebeș e un buzoian. A fost reținut de polițiști în flagrant

560

Așa cum Banatul Azi a scris ieri, două persoane au fost înșelate în 7 februarie la Caransebeș cu sume mari de bani, prin metoda ”Accidentul”, care se vede că încă mai merge, cu toate eforturile de mediatizare depuse de Poliție și de jurnaliști.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii municipiului Caransebeș, aceștia au reușit identificarea autorului înșelăciunilor. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Buzău, bănuit, deocamdată. Sub pretextul că fiul ei mai are nevoie de bani pentru intervenția chirurgicală din Franța, bănuitul a contactat-o din nou pe femeia din Caransebeș, acesta cerându-i ieri încă 4.000 de lei. Aseară, în jurul orei 20.10, când bărbatul s-a prezentat la domiciliul femeii pentru a ridica banii, polițiștii serviciului de Investigații Criminale din Caransebeș au reușit să-l prindă în flagrant. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Caransebeș cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că în cursul zilei de marți, 7 februarie a.c., în intervalul orar 10.30-12.30, două persoane din Caransebeș au fost înșelate prin metoda ,,Accidentul’’ cu suma de 15.000 de lei și 1.000 de euro. Bărbatul din Caransebeș care a anunțat primul Poliția a declarat că în jurul orei 10.30 a fost contactat telefonic de o persoană necunoscută care i-a  spus că fratele lui, aflat în Austria, a suferit un accident în urma unui cutremur, iar pentru aducerea acestuia în țară, cu elicopterul, este necesar să achite suma de 10.000 de lei. În urma înțelegerii telefonice, la domiciliul bărbatului s-a prezentat o femeie care a declarat că este de la SMURD și că ea s-ar ocupa de cazul fratelui accidentat în Austria. Bărbatul i-a înmânat banii, ulterior dându-și seama că a fost înșelat.

În aceeași zi, o femeie din Caransebeș a sesizat Poliția din municipiu cu privire la faptul că în jurul orei 12.00, a fost contactată telefonic de un bărbat care i-a spus că fiul ei, stabilit în Franța cu familia, a fost implicat într-un accident de circulație, iar pentru intervenția chirurgicală este nevoie să achite o sumă de bani. Femeia a acceptat, iar peste 30 de minute, la domiciliul ei s-a prezentat o femeie care s-a declarat ca fiind de la asigurări. Persoana vătămată i-a înmânat într-un plic suma de 1.000 de euro și 5.000 de lei. Și-a dat seama că a fost înșelată ulterior, când l-a sunat pe fiul său din Franța.

Citeşte şi: Incredibil, metoda ,,Accidentul’’ încă funcționează! Două persoane înșelate într-o singură zi

1 COMENTARIU

  1. Da, smecherul este buzoian, iar prostii care au „muscat” sunt niste banateni. Natural… 🙂
    Un catel nu va putea sa zboare, un vierme nu va putea sa invete matematica, iar pescarii buzoieni stiu bine unde „are balta peste”.

LĂSAȚI UN MESAJ