Tentativă de suicid într-un mare oraș din Banat. Un tânăr s-a aruncat de la fereastră

1560

Astăzi, în jurul orei 13, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112, referitor la faptul că pe Aleea Zadei un bărbat s-a aruncat pe fereastra unui apartament de la etajul 4.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti, pompieri şi paramedici, găsind pe caldarâm un bărbat în vârstă de 31 de ani în stare de inconştienţă. Acesta a fost preluat de echipele medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa cu multiple traumatisme şi hemoragie internă, după cum ne-a informat comisarul şef Dinu Nicorici din cadrul IJP Caraş-Severin.

Din primele informaţii acesta s-ar fi aruncat pe geamul propriului apartament. Din spusele vecinilor se pare că bărbatul era cunoscut ca având probleme psihice.

UPDATE 1: Bărbatul de 31 de ani care s-a aruncat de pe fereastra propriului apartament a intrat direct în sala de operaţie, însă medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte evoluţia viitoare a stării de sănătate a acestuia, dat fiind că a ajuns la spital cu numeroase fracturi şi hemoragie internă.

UPDATE 2: Operatia bărbatului de 31 de ani s-a încheiat şi a fost transferat în secţia de Terapie Intensiva. Pe lângă numeroasele leziuni interne, acesta a avut şi o ruptură de ficat. Medicii sunt în continuare rezervaţi.

sursa: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ