Preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, demisie din cauza lui Traian Stoia! UPDATE. Interimar Florin Bîrsășteanu, demisie Alfred Simonis!

303

Președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, şi-a anunţat sâmbătă demisia din această funcţie. Motivul? Ceea ce s-a întâmplat în plenul Consiliului Municipal Timișoara: Traian Stoia a girat un buget care riscă să aducă orașul nostru în incapacitate de plată!

„Având în vedere situaţia creată recent în plenul Consiliului Municipal Timișoara, când Traian Stoiaviceprimarul PSD, domnul Traian Stoia, a girat un buget care riscă să aducă orașul nostru în incapacitate de plată, încălcând grav principiile social-democrate și disciplina de partid, am decis să îmi înaintez demisia din funcţia de președinte al Organizaţiei Municipale Timișoara a Partidului Social-Democrat.

Am luat această decizie pentru a da un semnal de responsabilitate și de schimbare a modului în care înţelegem să facem politică. Rămân în continuare vicepreședinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiș, urmând să mă implic în proiectele politice importante ale partidului”, a anunţat Sebastian Răducanu.

UPDATE. „Replici” după cutremur! Florin Bîrsășteanu preia, interimar, conducerea PSD Timișoara. Alfred Simonis renunţă la funcţia de lider de grup al consilierilor PSD în CLT

PSD Sebastian Raducanu Florin BirsasteanuÎn urma deciziei președintelui PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, de a demisiona din funcţie, Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiș a decis ca interimatul la conducerea Organizaţiei Municipale să fie preluat de către Florin Bîrsășteanu.

„Luând act de demisia liderului Organizaţiei Municipale Timișoara a Partidului Social Democrat, domnul Sebastian Răducanu, am decis să îmi asum respnsabilitatea situaţiei create de domnul Traian Stoia în plenul CLT din această săptămână și să renunţ la funcţia de lider de grup al consilierilor PSD din cadrul CL Timișoara”, a anunţat şi Alfred Simonis.

Citeşte şi: „PSD Timiș se află în cea mai gravă criză de identitate din ultimii 25 de ani!” Vezi cine dă acest verdict!

LĂSAȚI UN MESAJ