Se anunță o lună cu trafic de COȘMAR în Timișoara. Cei plecați în concediu sunt norocoși

1502

Traficul în zona de nord a Timișoarei va fi mult mai îngreunat până la finele lunii august. Primăria Timișoara începe o serie de lucrări în zona mall-ului din nordul orașului, care determină mai multe restricții de circulație.

Comisia de circulație a aprobat deja restricțiile rutiere ca urmare a lucrărilor de modernizare a Căii Sever Bocu. Restricțiile intră în vigoare joi, 20 iulie, și rămân în vigoare până în data de 31 august.

Modernizarea cuprinde 3 sectoare:

A – amenajare Calea Sever Bocu între intersecţia cu Calea Aradului şi Cimitirul Eroilor cu 3 benzi de circulaţie, dintre care două pentru trafic urban şi una pentru accesul vehiculelor în incinta mall-Openville

B – amenajare Calea Sever Bocu între accesul principal la Cimitirul Eroilor şi intersecţia cu strada Antenei(giraţia din zona Galeria 1) cu patru benzi de circulaţie, câte două pe sens

C – amenajare strada Lăzărescu din intersecţia cu Calea Aradului până la accesul principal  la Cimitirul Eroilor cu 3 benzi de circulaţie în sens unic pe direcţia  spre Calea Aradului.

Circulaţia rutieră pe sensul Sever Bocu spre centrul civic nu se modifică. Pe sensul dinspre centrul civic către Sever Bocu se închide circulaţia rutieră, care va fi deviată din intersecţia Consiliul Europei în două variante:

  1. Piaţa Consiliul Europei-Inel 2-bd. Antenei
  2. Piaţa Consiliul Europei-Calea Aradului-strada Amurgului

Traficul pietonal pe Calea Sever Bocu între Piaţa Consiliul Europei-strada V. Lăzărescu se va desfăşura pe o singură parte, cea vestică spre blocuri, pe lângă centrul bancar pe trotuarul existent.

Pe strada V. Lăzărescu traficul pietonal va fi doar pe partea nordică a străzii, pe trotuarul existent care se menţine.

Trecerea de pietoni actuală, dinainte de mall-zona centrului bancar- se relochează în zona staţiilor RATT, iar pe segmentul de trotuar de pe partea mall-ului, între fosta trecere şi noua trecere de pietoni nu se va mai putea circula.

AICI puteți vedea harta restricțiilor impuse în traficul din Timișoara

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ