Scene incredibile filmate în Suceava. Un BMW blochează intenționat mașina poliției VIDEO

94

Imagini incredibile surprinse de un polițist de frontieră în timpul unei urmăriri în trafic, în comuna Brodina din județul Suceava. O autospecială care urmărea un transport de țigări de contrabandă a fost blocată intenționat în trafic de alte două mașini.

Echipajul de poliție a plecat în urmărirea unui autovehicul care transporta țigări de contrabandă. Între autospeciala de poliție și autovehiculul cu țigări de contrabandă s-au interpus un BMW Seria 3 și un Volkswagen Golf 4, ambele cu numere de înmatriculare de Marea Britanie.

Cele două mașini au circulat în paralel, ocupând ambele benzi ale drumului județean, reușind astfel să împiedice avansarea autospecialei de poliție.

Imaginile au fost filmate de un polițist de frontieră. Deși au încercat să forțeze depășirea, polițiștii nu au reușit să facă manevra în condiții de siguranță. Potrivit stirisuceava.net, cele două mașini care escortau transportul de țigări de contrabandă au reușit să împiedice capturarea mărfii de către polițiști, mașina fiind ascunsă.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ