Scandal cu lopeţi, pistoale şi săbii în curtea unui supermarket VIDEO

278

Mai multe persoane s-au bătut, luni, cu lopeţi, în curtea unui supermarket din Balş, judeţul Olt, unul dintre scandalagii având un pistol, iar altul sabie. În urma incidentului, doi oameni răniţi au fost duşi la Spitalul din Slatina. Poliţiştii au stabilit că a fost vorba de un conflict spontan.

Potrivit poliţiştilor din cadrul Poliţiei Olt, candalul ar fi izbucnit spontan şi nu ar fi vorba de o reglare de conturi.

„La faţa locului au fost polişti de la ordine publică care au intervenit pentru aplanarea conflictului. Până la acest moment au fost identificaţi şi legitimaţi cinci bărbaţi, implicaţi în conflict. Din primele cercetări a fost un conflict spontan. Poliştii din Balş continuă audierile pentru a stabili toate persoanele implicate. A fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase. Având în vedere că două persoane sunt la Spitalul din Slatina pentru investigaţii suplimentare, poliţiştii aşteaptă concluzia medicilor legişti pentru a stabili şi tipul de infracţiune de lovire contra persoanei”, a declarat, Alexandra Dicu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Olt.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.