Austriac spânzurat de balustrada unui pod din România. Urma să se căsătorească peste 3 luni

429

Un austriac de 48 de ani s-a spânzurat de balustrada podului de la Mărăcineni, în Buzău. Bărbatul era logodit cu o româncă, împreună cu care ar fi trebuit să facă nuntă în iulie.

Bărbatul a legat funia de balustrada podului, și-a pus lațul de gât și a sărit în gol.

Un localnic a văzut grozăvia şi a sunat la 112, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de poliție și SMURD.

Operaţiunea de coborâre a cadavrului a fost una destul de dificilă, pompierii fiind nevoiţi să traverseze cu barca un braț al râului, după care colegii lor de pe pod să coboare trupul inert.

Rudolf H. este cetățeanul austriac găsit spânzurat ieri, sub podul de peste râul Buzău. Bărbatul locuia la iubita sa din Mărăcineni, iar pe 27 iulie urma să aibă loc nunta.

Potrivit reporterbuzoian.ro, ieri, bărbatul a părăsit domiciliul, certat cu iubita sa.

Austriacul a plecat de acasă, iar iubita sa susține că nu a mai știut de el până la amiază, atunci când poliția i-a descoperit trupul atârnând de podul de la Mărăcineni.

În locul din care s-a aruncat, Rudolf a lăsat un bilet de adio redactat în limba germană. Polițiștii îl vor analiza și vor stabili motivul care l-a împlins pe austriac la sinucidere.

Oamenii legii trebuie să mai reconstituie acum ultimele ore ale bărbatului în vârstă de 48 de ani. Cu puțin timp înainte ca el să plonjeze în gol, cu lațul de gât, câțiva șoferi l-au văzut plimbându-se pe pod, cu o funie în mână.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ