Bărbat, la spital, după ce a fost atacat, cu cruzime, cu o furcă și un topor

128

Un bărbat a ajuns, în comă, la spital, după ce a fost atacat, cu cruzime, de doi indivizi, tată și fiu, în urma unui scandal-monstru. Cei doi s-au năpustit asupra sa cu un topor și o furcă! Totul s-a întâmplat într-o localitate din vestul țării.

Din primele cercetări, se pare că cei trei s-au ceratat din cauza unor terenui revendicate de ambele părți. Cei doi agresori, ciobani la o stână, nu au ținut cont de faptul că victima lor nu are nimic în mână și s-au gandit să își facă singuri dreptate, cu o furcă și un topor. Mai mulți localnici susțin că barbatul a fost găsit de medici într-o baltă de sânge, fiind lovit în cap cu toporul, iar în piept a fost împuns cu furca.

Politistii din Lugoj și Timișoara i-au găsit pe cei doi agresori, însă aceștia au susținut că se aflau în legitimă apărare. După 24 de ore petrecute în arest, procurorii au decis ca cei doi ciobani să fie puși sub control judiciar, în ciuda faptului că viața victimei a fost puă în pericol. Cercetările continuă pentru a lămuri împrejurările în care a izbucnit conflictul sângeros.

sursa: lugoj-info.ro

LĂSAȚI UN MESAJ