S-a sfârșit marea dragoste! Divorț în stil levantin într-un cuplu celebru!

2394

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase sunt de astăzi divorțați, anunță Brigitte pe Facebook, motivul fiind fosta soție a acestuia care are pretenții financiare exagerate.

După ce Ilie Năstase a cedat importante sume de bani către fosta soție, acum aceasta i-ar cere o mașină nouă, aceasta profitând de copiii pe care aceștia îi au împreună pentru a face toate aceste cereri. Brigitte Sfăt spune pe pagina sa de Facebook că suma cea mai mare pe care Ilie Năstase a tranferat-o fostei soții este de 1,2 milioane de euro.

brigitte ilie (11)

Redăm mesajul postat de aceasta pe rețeaua de socializare:

„Astazi, 12 iulie , anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m a inselat. Pentru ca m am saturat de nesimtirile fostei sotii. de faptul ca non stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua. I am dat un mini cooper , cu 30000 km la bord, si a facut un scandal monstru.

Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i a mai dat acestei dudui 1200000€……iar in fiecare an peste 300000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti…..

Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina….”

brigitte-2

LĂSAȚI UN MESAJ