Ryanair spulberă concurenţa cu preţuri imbatabile la biletele de avion, începând cu 8 euro

85

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, are în această perioadă la vânzare bilete din Bucureşti către destinaţiile din Europa la preţuri începând de la 7,99 euro/segment, conform datelor afişate pe site-ul companiei.

Astfel, un bilet dus către Milano sau Bologna costă 7,99 euro, unul către Bruxelles costă tot 7,99 euro, în timp o călătorie către Roma are un preţ de 9,99 euro. Ofertele sunt valabile pentru luna februarie.

Pe de altă parte, pentru luna martie compania aeriană a scos la vânzare bilete către Atena de la 19,99 euro/segment, spre Madrid (de la 24,99 euro), Londra (de la 28,99 euro) şi Dublin (de la 31,99 euro).

Promoţia Ryanair face parte dintr-o campanie mai extinsă, în care sunt incluse destinaţii şi din alte ţări. De exemplu, compania a pus în vânzare bilete cu plecare de pe unele aeroporturi din Polonia cu un preţ de 0,99 euro/segment.

În prezent, Ryanair operează zboruri din Bucureşti spre Bologna, Milano, Roma, Madrid, Bruxelles, Londra şi Dublin.

Din noiembrie, compania aeriană va lansa zboruri şi de pe aeroportul din Timişoara către Berlin, Bruxelles, Düsseldorf, Frankfurt, Londra şi Milano, la preţul de 19,99 euro.

În plus, Ryanair va opera şi zboruri pe ruta Bucureşti – Timişoara şi retur.

LĂSAȚI UN MESAJ