Robu se implică în treburile CJT. Vrea şi el lărgirea drumului spre autostradă-VIDEO

369

Consiliul Judeţean Timiş, atât cel vechi cât şi cel nou, a anunţat că unul dintre proiectele importante care se vor realiza cu prioritate este lărgirea drumului care duce la autostrada A1, spre Arad şi Ungaria. Vorbim despre şoseaua care porneşte de la ieşirea din Timişoara spre Dumbrăviţa, traversează comuna dar şi Giarmata şi care se opreşte la intersecţia cu A1.

„Vom face un drum cu 4 benzi care să asigure o mai bună conectare a descărcării la autostradă. Am vorbit şi cu CJT şi am salutat deschiderea înspre lărgirea la 4 benzi a drumului judeţean. Şi noi intrăm în horă şi vom face un drum de 4 benzi până în zona Mahle.Cu veniturile noastre proprii, nu mai depindem de Guvern sau de fondurile europene, pentru a conecta mai bine Timişoara la autostradă. Un oraş ca Timişoara trebuie să aibă mai multe posibilităţi de racord şi mult mai bune. Acum avem unul execrabil şi cel de la Remetea Mare e prea departe”, a spus Robu.

Apar două întrebări? Cum se poate implica Primăria Timişoara în finanţarea unei lucrări pe domeniul altei instituţii? Şi de ce parlamentarii liberali de Timiş, inclusiv Nicolae Robu, din vremea când s-a ridicat autostrada, nu au făcut lobby pentru mai multe racorduri cu A1? De exemplu, primarul Falcă din Arad a insistat politic la Bucureşti pentru descărcări la autostradă în municipiu. Acum, arădenii au patru drumuri de acces şi ajung în doar câteva minute de pe şoseua rapidă în centrul oraşului.

LĂSAȚI UN MESAJ