Robu, nou atac la liderul CJ Timiş, Călin Dobra, pe tema sălii polivalente

181

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, continuă să facă presiuni pentru ca viitoarea sală polivalentă de 16.000 de locuri să fie construită la Timişoara, pe amplasamentul din zona stadionului Dan Păltinişanu, amplasament ales chiar de edilul şef.

„Haideţi să facem un parteneriat între Consiliul Judeţean şi Consiliul Local şi să susţinem împreună acest obiectiv pentru Timişoara. Asta pentru că Timişoara este capitala judeţului, capitala Banatului şi am putea spune că este o capitală a euroregiunii. Păi hai să facem în Timişoara acest obiectiv. Nu să ne adjudecăm merite personale. E normal că Iaşul să aibă sală? Că în Iaşi se face în Iaşi. Clujul are sală în Cluj”, transmite Robu.

După acest apel, discursul s-a schimbat. Primarul acuză Consiliul Județean Timiş că nu este în stare să implementeze niciun proiect. Edilul şef a amintit de lucrările de la Castelul Huniade, care trenează de mai bine de 10 ani, de proiectul garnizoanei sau de lărgirea drumului spre autostradă, obiective care nu au fost realizate încă de CJ Timiş. Mai mult, primarul Timişoarei susţine că instituţia condusă de Călin Dobra nu a fost în stare să câştige niciun proiect pe fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ