Robu despre protestul anunţat de o funcţionară: „Să facă totul legal!”

253

Primarul Timişoarei a comentat, marţi, pe marginea acuzaţiilor pe care o funcţionară din instituţie le aduce şefilor. De asemenea, angajata a promis că va protesta împotriva abuzurilor din Primăria Timişoara. Edilul şef nu are nimic împotrivă, cu condiţia ca protestul să fie unul legal.

„Este o angajată care nu ştiu cât a muncit în primărie. Ar trebui să iau o balanţă, să pun într-un taler ce a produs în primărie şi într-unul acuzaţiile pe care le aduce. Eu voi cere să i se aprobe cererea de protest, dar la o oră şi o locaţie pe care comisia le consideră potrivite, nu neaparat unde doreşte dânsa. A protestat şi în campannia electorală anul trecut, ilegal, fără autorizaţie. Dânsa lucrează la camera 12 şi trebuie să servească cetăţenii. Ce face în timpul liber este treaba ei, dar să facă legal”, a spus Nicolae Robu.

Vă amintim că funcţionara a anunţat că va proetsta zilnic, începând de marţi, între orele 16 şi 18, în faţa Primăriei Timişoara. Femeia acuză faptul că şefii din instituţie încalcă frecvent legea şi nimeni nu ia nicio măsură.

Citește și: Angajaţii Primăriei Timişoara, revoltaţi de încălcările legii, ies în stradă

LĂSAȚI UN MESAJ