Problemele nu se opresc pe autostrada Timişoara – Arad. Din nou lucrări!

120

Problemele par să nu se mai oprească pe lotul de autostrada Timişoara – Arad. Autorităţile anunţă din nou lucrări, ceea ce va îngreuna circulaţia.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe parcursul zilei, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, se vor executa lucrări asupra unui rost de dilataţie, pe sensul de mers Timişoara către Arad, la kilometrul 519 + 400 de metri, pe benzile unu şi de urgenţă, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda numărul doi. Zona este semnalizată prin indicatoare rutiere, care vor fi menţinute inclusiv pe timpul nopţii”, transmite POliţia Română.

Pentru şoferii care circulă din vestul ţării spre centru sau mai departe spre est, trebuie să ştie că după ce trec de Deva se vor lovi de alte lucrări, de această data pe tronsonul Deva – Sibiu.

“De asemenea, tot pe autostrada A1, pe prima bandă a sensului de mers Deva către Sibiu, se vor executa lucrări asupra carosabilului pe tronsonul kilometric 254 + 900 – 254 + 600, până în jurul orei 11:00. În continuare, după finalizarea acestora, lucrările se vor muta pe celălalt sens de mers, tot pe banda numărul unu, pe tronsonul kilometric 255 + 800 – 257 + 300, până în jurul orei 18:00”, mai transmit poliţiştii.

Pentru evitarea accidentelor rutiere, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie sporită şi viteză redusă în zonele respective şi să manifeste o conduită preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ