Ce se mai întâmplă pe şantierele din Timişoara?

386

Şoferii aşteaptă cu nerăbdare închiderea marilor şantiere din oraş pentru a se putea circula mai fluid, fără marile ambuteiaje de care se lovesc acum zilnic.

La pasajul şi strada Popa Şapcă nu s-a aprobat încă reluarea lucrărilor. Tot ce pot face muncitorii este să lucreze la pilonii de susţinere a viitorului pasaj lărgit.

„La Popa Şapcă n-aş putea să vă spun care e stadiul cercetărilor arheologice. Sper că în curând ni se va da descărcarea arheologică şi vom putea lucra şi la strada propriu zisă.

Șantier Popa Șapcă 17 Martie 2017.Still053

Sensul giratoriu din acel areal – parcarea mall – benzinărie este aproape gata şi este aproape gata şi noua arteră de legătură între bulevardul Antenei şi strada Baader. Breteaua nu a fost finalizată din cauza unor clădiri. S-a ajuns la înţelegere cu administratorul judiciar, firma fiind în faliment. Nu mai avem mult, într-un număr de zile nu foarte ridicat o să finalizăm lucrările”, transmite primarul Nicolae Robu.

O altă arteră importantă care este în şantier este Calea Martirilor. Şi aici şoferii spun că pierd zeci de minute pentru a străbate bulevardul sau pentru a ajunge în Giroc.

calea-martirilor-2

„Am fost în vizită pe şantier şi am văzut că se lucrează la trotuare pe porţiunea dintre strada Musicescu şi limita oraşului. Se lucra bine şi sperăm să meargă mai repede acum decât în prima parte a proiectului”, a mai spus Robu.

Aşa cum v-am anunţat, Pasajul Jiul a fost redeschis circulaţiei, dar lucrările nu sunt încă finalizate. Autorităţile spun că în această lună pasajul va mai fi închis circulaţiei cel puţin o dată, dar constructorul nu a transmis încă în ce perioadă exact.

pasaj-jiul-2

LĂSAȚI UN MESAJ